Όλα τα ονόματα των δικαιούχων Νέων Αγροτών

29/09/2014

Οι εν δυνάμει δικαιούχοι μπορούν από τις 30/9, ημέρα Τρίτη, να προσέρχονται στα γραφεία των Αγροτικών Διευθύνσεων, ώστε να παραλάβουν την αποδοχή της ατομικής απόφασης έγκρισης πράξης.Κοντονής Γιώργος 
Μετά την ένταξη των 3.224 επιλαχόντων στο πρόγραμμα των Νέων Αγροτών το Agronews δημοσιεύει τις επικαιροποιημένες λίστες από τις 11 Περιφέρειες, που έχουν δημοσιοποιήσει τα στοιχεία για όλους τους δικαιούχους Νέους Αγρότες, οι οποίοι φτάνουν συνολικά τους 11.116.

Οι εν δυνάμει δικαιούχοι μπορούν από τις 30/9, ημέρα Τρίτη, να προσέρχονται στα γραφεία των Αγροτικών Διευθύνσεων, ώστε να παραλάβουν την αποδοχή της ατομικής απόφασης έγκρισης πράξης.
Παράλληλα όπως ανακοινώνεται από κατά τόπους ΔΑΟΚ, οι εν δυνάμει δικαιούχοι μπορούν από τις 30/9, ημέρα Τρίτη, να προσέρχονται στα γραφεία των Αγροτικών Διευθύνσεων, ώστε να παραλάβουν την αποδοχή της ατομικής απόφασης έγκρισης πράξης. Σημειωτέων πως οι επιλαχόντες νέοι γεωργοί, οι οποίοι τελικά εγκρίθηκαν, είναι ακόμα σε αναμονή και προς το παρόν, δεν έχουν εκδοθεί ακόμα οι πράξεις έγκρισης.
Σύμφωνα με τα αποτελέσματα, ο μεγαλύτερος όγκος των φακέλων προέρχεται από την περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, φτάνοντας τους 2873 δικαιούχους, απορροφώντας και το μεγαλύτερο μέρος των κονδυλίων (49 εκατ. ευρώ).
Ακολουθούν αναλυτικά οι λίστες των ονομάτων ανά περιφέρεια. Σημειώνεται πως οι λίστες με τους «επιλαχόντες» αφορά πλέον «εν δυνάμει δικαιούχους».

  • Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας:
Π.Ε Σερρών Εν δυνάμει δικαιούχοι
Π.Ε Σερρών Επιλαχόντες
Π.Ε Σερρών Απορριπτόμενοι
Π.Ε Πιερίας Εν δυνάμει δικαιούχοι


Π.Ε Πιερίας Επιλαχόντες

Π.Ε Πιερίας Απορριπτόμενοι

Π.Ε Κιλκίς Εν δυνάμει δικαιούχοι
Π.Ε Κιλκίς Επιλαχόντες
Π.Ε Κιλκίς Απορριπτόμενοι

Π.Ε Ημαθίας
Π.Ε Πέλλας
Π.Ε Θεσσαλονίκη

 πηγη: www.agronews.gr