ΟΠΕΚΕΠΕ: Αύριο πληρώνεται η συνδεδεμένη βάμβακος

16-03-2015


Αύριο πρόκειται να πιστωθεί στους λογαριασμούς των δικαιούχων βαμβακοπαραγωγών, η συνδεδεμένη ενίσχυση βάμβακος, σύμφωνα με όσα ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο αναπληρωτής υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Βαγγέλης Αποστόλου.
Σημειώνεται, ότι η συνδεδεμένη ενίσχυση αφορά σε περίπου 50.000 βαμβακοπαραγωγούς. Δήλωση του Κυβερνητικού Εκπροσώπου Γαβριήλ Σακελλαρίδη για την επίλυση του προβλήματος της καταβολής της στρεμματικής ενίσχυσης στους βαμβακοπαραγωγούς Το πρόβλημα που προέκυψε με την καθυστέρηση της στρεμματικής ενίσχυσης των 50.000 βαμβακοπαραγωγών επιλύθηκε με την άμεση και αποτελεσματική παρέμβαση της Κυβέρνησης. Η στρεμματική ενίσχυση βάμβακος για το έτος 2014 θα είναι διαθέσιμη από αύριο Τρίτη 17 Μάρτη, αφού ήδη έχουν κινητοποιηθεί όλες οι διαδικασίες. Γραφειοκρατικές και τεχνικές ολιγωρίες, οι οποίες έχουν να κάνουν με τη στενότητα στην ερμηνεία μίας οδηγίας της ΕΚΤ από την Τράπεζα της Ελλάδος, έγιναν ακόμα μια φορά αντικείμενο μικροκομματικής εκμετάλλευσης από την αξιωματική αντιπολίτευση. Ο εμπαιγμός των βαμβακοπαραγωγών από την αξιωματική αντιπολίτευση δεν έχει όρια. Η Κυβέρνηση δεν θα την ακολουθήσει. Προτιμά να δίνει λύσεις στα προβλήματα του αγροτικού κόσμου, που τόσο δεινοπάθησε από την προηγούμενη κυβέρνηση.

πηγη:www.dikaiologitika.gr


Αύριο πρόκειται να πιστωθεί στους λογαριασμούς των δικαιούχων βαμβακοπαραγωγών, η συνδεδεμένη ενίσχυση βάμβακος, σύμφωνα με όσα ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο αναπληρωτής υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Βαγγέλης Αποστόλου. Σημειώνεται, ότι η συνδεδεμένη ενίσχυση αφορά σε περίπου 50.000 βαμβακοπαραγωγούς. Δήλωση του Κυβερνητικού Εκπροσώπου Γαβριήλ Σακελλαρίδη για την επίλυση του προβλήματος της καταβολής της στρεμματικής ενίσχυσης στους βαμβακοπαραγωγούς Το πρόβλημα που προέκυψε με την καθυστέρηση της στρεμματικής ενίσχυσης των 50.000 βαμβακοπαραγωγών επιλύθηκε με την άμεση και αποτελεσματική παρέμβαση της Κυβέρνησης. Η στρεμματική ενίσχυση βάμβακος για το έτος 2014 θα είναι διαθέσιμη από αύριο Τρίτη 17 Μάρτη, αφού ήδη έχουν κινητοποιηθεί όλες οι διαδικασίες. Γραφειοκρατικές και τεχνικές ολιγωρίες, οι οποίες έχουν να κάνουν με τη στενότητα στην ερμηνεία μίας οδηγίας της ΕΚΤ από την Τράπεζα της Ελλάδος, έγιναν ακόμα μια φορά αντικείμενο μικροκομματικής εκμετάλλευσης από την αξιωματική αντιπολίτευση. Ο εμπαιγμός των βαμβακοπαραγωγών από την αξιωματική αντιπολίτευση δεν έχει όρια. Η Κυβέρνηση δεν θα την ακολουθήσει. Προτιμά να δίνει λύσεις στα προβλήματα του αγροτικού κόσμου, που τόσο δεινοπάθησε από την προηγούμενη κυβέρνηση.

www.dikaiologitika.gr