Αποστόλου: Θα κάνουμε οτι μπορούμε για να καλλιεργήσουν φέτος οι αγρότες των Σερρών

20-03-2015

“Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε, αλλά όχι πρόχειρα για να πετάμε χρήματα από δω και από εκεί. Πρέπει να τελειώσει αυτή η ιστορία”, δήλωσε μεταξύ άλλων στους Σερραίους πλημμυροπαθείς αγρότες, ο αναπληρωτής υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Ευάγγελος Αποστόλου που βρίσκεται στο νομό Σερρών,
από νωρίς το μεσημέρι, προκειμένου να διαπιστώσει τα προβλήματα που έχουν προκαλέσει στις αγροτικές εκτάσεις οι πρόσφατες πλημμύρες. “Θα εξαντλήσουμε ό,τι δυνατότητες υπάρχουν μέσα στα πλαίσια που βλέπετε, πως λειτουργούμε και πως στεκόμαστε” είπε ο κ. Αποστόλου και πρόσθεσε: «το μεγαλύτερο άγχος για μας είναι, αν θα καταφέρουν να καλλιεργήσουν φέτος οι αγρότες. Είναι ένα θέμα που καίει. Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε. Δεν υπάρχει περίπτωση, αυτό, να μην το προσεγγίσουμε. Θα τεκμηριώσουμε, ουσιαστικά, αυτό που θέλουμε από κάθε πλευρά, για να δώσουμε λύση» είπε. Απαντώντας στους αγρότες που του ζήτησαν κάποιες δεσμεύσεις, ο κ. Αποστόλου είπε: “Υποσχέσεις από μας θα παίρνετε όταν είναι τεκμηριωμένες”. Ο αναπληρωτής υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας, στο πλαίσιο των επισκέψεών του στις πληγείσες περιοχές, συνοδευμένος από την υφυπουργό Μακεδονίας Θράκης Μαρία Κόλλια Τσαρουχά, επισκέφθηκε τα δημοτικά διαμερίσματα του Αχινού και της Μαυροθάλασσας, ενώ επιτόπιο έλεγχο έκανε και στα δ.δ. Πεθελινού και Παραλιμνίου του δήμου Εμμανουήλ Παππά. Αυτή την ώρα ο κ. Αποστόλου συμμετέχει σε ευρεία σύσκεψη που πραγματοποιείται στην Περιφερειακή Ενότητα Σερρών, παρουσία του περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα, βουλευτών και δημάρχων και εκπροσώπων φορέων.

πηγη:www.dikaiologitika.gr

“Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε, αλλά όχι πρόχειρα για να πετάμε χρήματα από δω και από εκεί. Πρέπει να τελειώσει αυτή η ιστορία”, δήλωσε μεταξύ άλλων στους Σερραίους πλημμυροπαθείς αγρότες, ο αναπληρωτής υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Ευάγγελος Αποστόλου που βρίσκεται στο νομό Σερρών, από νωρίς το μεσημέρι, προκειμένου να διαπιστώσει τα προβλήματα που έχουν προκαλέσει στις αγροτικές εκτάσεις οι πρόσφατες πλημμύρες. “Θα εξαντλήσουμε ό,τι δυνατότητες υπάρχουν μέσα στα πλαίσια που βλέπετε, πως λειτουργούμε και πως στεκόμαστε” είπε ο κ. Αποστόλου και πρόσθεσε: «το μεγαλύτερο άγχος για μας είναι, αν θα καταφέρουν να καλλιεργήσουν φέτος οι αγρότες. Είναι ένα θέμα που καίει. Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε. Δεν υπάρχει περίπτωση, αυτό, να μην το προσεγγίσουμε. Θα τεκμηριώσουμε, ουσιαστικά, αυτό που θέλουμε από κάθε πλευρά, για να δώσουμε λύση» είπε. Απαντώντας στους αγρότες που του ζήτησαν κάποιες δεσμεύσεις, ο κ. Αποστόλου είπε: “Υποσχέσεις από μας θα παίρνετε όταν είναι τεκμηριωμένες”. Ο αναπληρωτής υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας, στο πλαίσιο των επισκέψεών του στις πληγείσες περιοχές, συνοδευμένος από την υφυπουργό Μακεδονίας Θράκης Μαρία Κόλλια Τσαρουχά, επισκέφθηκε τα δημοτικά διαμερίσματα του Αχινού και της Μαυροθάλασσας, ενώ επιτόπιο έλεγχο έκανε και στα δ.δ. Πεθελινού και Παραλιμνίου του δήμου Εμμανουήλ Παππά. Αυτή την ώρα ο κ. Αποστόλου συμμετέχει σε ευρεία σύσκεψη που πραγματοποιείται στην Περιφερειακή Ενότητα Σερρών, παρουσία του περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα, βουλευτών και δημάρχων και εκπροσώπων φορέων.

www.dikaiologitika.gr