Διαγραφές δανείων από την Τράπεζα Πειραιώς

 23/04/2015

Σε διαγραφή του συνόλου των οφειλών μέχρι 20.000 ευρώ για δάνεια πελατών της με πολύ χαμηλό εισόδημα που πληρούν τα κριτήρια για την ένταξη στον νόμο για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης (ν.4320/2015) προχωράει η Τράπεζα Πειραιώς.

Παράλληλα παγώνει τα στεγαστικά δάνεια και διαγράφει τους τόκους για όσο διάστημα οι οφειλέτες υπάγονται στις διατάξεις του παραπάνω νόμου.

Στην ανακοίνωσή της η τράπεζα κάνει λόγο για μια σημαντική πρωτοβουλία για «την ανακούφιση των οφειλετών-πελατών της που διαθέτουν πλέον πολύ χαμηλό εισόδημα εξαιτίας της κρίσης».

Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής:

"Πρωτοβουλία για την ανακούφιση των οφειλετών-πελατών της που διαθέτουν πλέον πολύ χαμηλό εισόδημα εξαιτίας της κρίσης, ανακοινώνει η Τράπεζα Πειραιώς. Η Διοίκηση της Τράπεζας αποφάσισε να προχωρήσει άμεσα σε πρόγραμμα διαγραφής ή προνομιακής ρύθμισης των οφειλών των οικονομικά αδύναμων πελατών της, συμβάλλοντας στην αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης.

Συγκεκριμένα:
1.    Διαγράφει το 100% των συνολικών οφειλών μέχρι 20.000 ευρώ, για όλα τα Καταναλωτικά Δάνεια και τις Πιστωτικές Κάρτες.

2.    Παγώνει τα Στεγαστικά Δάνεια και διαγράφει τους τόκους για όσο  διάστημα οι δικαιούχοι υπάγονται στις διατάξεις του Νόμου 4320/2015.

Στο πρόγραμμα αυτό της Τράπεζας Πειραιώς εντάσσονται οι δικαιούχοι του Νόμου 4320/2015, όσοι δηλαδή πληρούν τα σχετικά εισοδηματικά και περιουσιακά κριτήρια για την ένταξή τους στο Νόμο. Πληροφορίες για τους ενδιαφερόμενους θα δίδονται και από τα 803 καταστήματα της Τράπεζας Πειραιώς στην Ελλάδα και στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.piraeusbank.gr.
Η παρέμβαση αυτή της Τράπεζας Πειραιώς για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης, αντανακλά τη γενικότερη κινητοποίηση της Τράπεζας για την κάλυψη των αναγκών της οικονομίας και της ελληνικής κοινωνίας, μέσα στις μεταβαλλόμενες συνθήκες της κρίσης, σηματοδοτώντας την προσπάθεια όλων μας για μια νέα αρχή". 


πηγη: www.agronews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου