Επί τάπητος τα προβλήματα του αγροτικού προϋπολογισμού της Ε.Ε. σήμερα στις Βρυξέλλες

22.09.2015 

Επί τάπητος τα προβλήματα του αγροτικού προϋπολογισμού της Ε.Ε. σήμερα στις Βρυξέλλες
Τα κύρια χαρακτηριστικά της απόδοσης του αγροτικού προϋπολογισμού της Ε.Ε. είναι τι θέμα που θα αναπτύξει σήμερα, στις 14:30 ώρα Βρυξελλών, ο αρμόδιος Επίτροπος για την Γεωργία και την Αγροτική Ανάπτυξη Επίτροπος, κ. Phil Hogan, κατά την διάρκεια σημερινής διάσκεψης
Πρόκειται για ειδική διάσκεψη με θέμα «Εστιάζοντας στα αποτελέσματα του προϋπολογισμού της Ε.Ε.» , όπου πολιτικοί και εμπειρογνώμονες σχετικοί με την δημόσια χρηματοδότηση θα συζητήσουν το θέμα των δημόσιων επενδύσεων εν τω μέσω του δύσκολου οικονομικού περιβάλλοντος και των αυξανόμενων πιέσεων στις οικονομίες της Ε.Ε. και των καρτών μελών της.
 
Σημειώνεται πως εν όψει της εν λόγω διάσκεψης, η Γενική Διεύθυνση Γεωργίας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής έδωσε στην δημοσιότητα σχετικό φυλλάδιο στο οποίο περιγράφεται ο τρόπος λειτουργίας του προϋπολογισμού της ΚΑΠ, τονίζοντας πως αυτός συντελεί ο τομέας των αγροδιατροφικών προϊόντων της Ε.Ε. να αποτελέσει την κινητήρια δύναμη για την οικονομική ανάκαμψη και τη δημιουργία ανάπτυξης και θέσεων εργασίας, καθώς και την αντιμετώπιση των περιβαλλοντικών θεμάτων και την παροχή κοινωνικών παροχών.
 
 
Στέφανος Παπαπολυμέρου
papapolimerou@paseges.gr
πηγη: www.paseges.gr