Νίκαια και Τέμπη ενώθηκαν για τα αγροτοδικεία

 02/02/2016 

Aν μία εικόνα ισοδυναμεί με χίλιες λέξεις, τα φωτογραφικά στιγμιότυπα που έρχονται σήμερα το πρωί από το Δικαστικό Μέγαρο Λάρισας σίγουρα αποδεικνύουν πως τα – πάλαι ποτέ αντιμαχόμενα – μπλόκα αγροτών πλέον έχουν έρθει κοντά.


Στο περιθώριο της παράστασης διαμαρτυρίας που διοργάνωσαν εκπρόσωποι του μπλόκου της Νίκαιας για τα συνεχή αγροτοδικεία, οι κ.κ. Βαγγέλης Μπούτας και Ρίζος Μαρούδας είχαν δημόσια συνάντηση με τα μέλη της Συντονιστικής του Μπλόκου των Τεμπών Φάνη Τραγάκη και Βαγγέλη Παπαγιαννούλη.

Οι κ.κ. Τραγάκης και Παπαγιαννούλης προφανώς και δεν βρέθηκαν τυχαία στο σημείο, παρά ήθελαν να δείξουν την έμπρακτη συμπαράστασή τους στους αγρότες που διώκονται για παλαιότερες κινητοποιήσεις.

Από την άλλη, ο κ. Μπούτας σε δήλωσή του για ακόμη μία φορά έκανε «άνοιγμα» επισημαίνοντας πως «η ενότητα των αγροτών είναι στις συγχρονισμένες δράσεις. Από την αρχή χαιρετίσαμε όλους τους αγρότες που βγήκαν στα μπλόκα, παρά τις όποιες διαφωνίες υπάρχουν στα αιτήματα».

Πλέον είναι προφανές πως αυτή η… ένωση – και από τις εικόνες που εκπέμπονται – των δύο μεγαλύτερων μπλόκων διαμαρτυρόμενων αγροτών δημιουργεί μια νέα κατάσταση που σίγουρα θα ανησυχήσει την – έτσι κι αλλιώς αμήχανη – Κυβέρνηση…
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΑΣΧΑΛΗ ΤΣΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ

πηγη:www.agronews.gr