Τα τρακτέρ στο Σύνταγμα - Μεγαλειώδες το συλλαλητήριο των αγροτών

12-02-2016


Με αγρότες εργαζόμενους και επιστήμονες έχει κατακλυστεί το Σύνταγμα σε ένα μεγαλειώδες αγροτικό συλλαλητήριο στο Σύνταγμα με 17 τρακτέρ να έχουν παρατεθεί έξω απο την βουλή.
Πρόκειται για τα 17 τρακτέρ από το μπλόκο της Νίκαιας, με τα οποία είχαν ξεκινήσει το ταξίδι για την Αθήνα οι αγρότες από τα ξημερώματα. Η εντυπωσιακή άφιξη των τρακτέρ στην Ομόνοια συνοδευόταν από κορναρίσματα. Κυκλοφοριακό κομφούζιο στους κεντρικούς και περιφερειακούς δρόμους της Αθήνας, λόγω του πανελλαδικού παναγροτικού συλλαλητηρίου. Λίγο πριν από τις έξι το απόγευμα στην Ομόνοια έκαναν την εμφάνισή τους τα τρακτέρ. Σύμφωνα με τον αρχικό σχεδιασμό, τα τρακτέρ θα μείνουν για λίγη ώρα στο Σύνταγμα και θα αποχωρήσουν. Η πορεία προς το Σύνταγμα βρίσκεται σε εξέλιξη, με μπροστάρηδες τους αγρότες του μπλόκου Νίκαιας με τα τρακτέρ. Οι διαδηλωτές ακολουθούν τη διαδρομή από Ομόνοια μέσω της οδού Πανεπιστημίου.

 agrotes syntagma264101 Στην πλ. Συντάγματος, οι αγρότες έστησαν από νωρίς το πρωί αντίσκηνα, στα οποία θα μείνουν, βάσει των αποφάσεών τους, για δύο ημέρες. Την ίδια ώρα, στην πλ. Κλαυθμώνος έχει πυκνώσει η συγκέντρωση των επιστημονικών φορέων, με τη συμμετοχή της ΑΔΕΔΥ και πρωτοβάθμιων συνδικαλιστικών σωματείων.







agrotes137 Κλειστοί είναι όλοι οι δρόμοι στο κέντρο, ενώ νωρίτερα η κυκλοφορία διεκόπη στη λεωφόρο Συγγρού (από το ύψος της Φραντζή), στην Ακαδημίας, στην Αμαλίας, στη βασ. Σοφίας (από το ύψος του Χίλτον), στην Πειραιώς και στην Αθηνών-Κορίνθου στο ρεύμα προς Αθήνα, από το ύψος του Σκαραμαγκά. Share Like us Tweet Follow us Plus One x ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟΣτο Σύνταγμα η πορεία των αγροτών - Στο κέντρο τρακτέρ απο το... ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟΑγρότες: Σε εξέλιξη η μεγάλη συγκέντρωση στην Αθήνα... ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ ΑΓΡΟΤΙΚΑ Ραντεβού το πρωί του Σαββάτου έδωσαν οι αγρότες ΑΓΡΟΤΙΚΑ Αγρότες: "Δεν γυρίζουμε πίσω με άδεια χέρια"

πηγη:www.dikaiologitika.gr

Με αγρότες εργαζόμενους και επιστήμονες έχει κατακλυστεί το Σύνταγμα σε ένα μεγαλειώδες αγροτικό συλλαλητήριο στο Σύνταγμα με 17 τρακτέρ να έχουν παρατεθεί έξω απο την βουλή. Πρόκειται για τα 17 τρακτέρ από το μπλόκο της Νίκαιας, με τα οποία είχαν ξεκινήσει το ταξίδι για την Αθήνα οι αγρότες από τα ξημερώματα. Η εντυπωσιακή άφιξη των τρακτέρ στην Ομόνοια συνοδευόταν από κορναρίσματα. Κυκλοφοριακό κομφούζιο στους κεντρικούς και περιφερειακούς δρόμους της Αθήνας, λόγω του πανελλαδικού παναγροτικού συλλαλητηρίου. Λίγο πριν από τις έξι το απόγευμα στην Ομόνοια έκαναν την εμφάνισή τους τα τρακτέρ. Σύμφωνα με τον αρχικό σχεδιασμό, τα τρακτέρ θα μείνουν για λίγη ώρα στο Σύνταγμα και θα αποχωρήσουν. Η πορεία προς το Σύνταγμα βρίσκεται σε εξέλιξη, με μπροστάρηδες τους αγρότες του μπλόκου Νίκαιας με τα τρακτέρ. Οι διαδηλωτές ακολουθούν τη διαδρομή από Ομόνοια μέσω της οδού Πανεπιστημίου. agrotes syntagma264101 Στην πλ. Συντάγματος, οι αγρότες έστησαν από νωρίς το πρωί αντίσκηνα, στα οποία θα μείνουν, βάσει των αποφάσεών τους, για δύο ημέρες. Την ίδια ώρα, στην πλ. Κλαυθμώνος έχει πυκνώσει η συγκέντρωση των επιστημονικών φορέων, με τη συμμετοχή της ΑΔΕΔΥ και πρωτοβάθμιων συνδικαλιστικών σωματείων. agrotes137 Κλειστοί είναι όλοι οι δρόμοι στο κέντρο, ενώ νωρίτερα η κυκλοφορία διεκόπη στη λεωφόρο Συγγρού (από το ύψος της Φραντζή), στην Ακαδημίας, στην Αμαλίας, στη βασ. Σοφίας (από το ύψος του Χίλτον), στην Πειραιώς και στην Αθηνών-Κορίνθου στο ρεύμα προς Αθήνα, από το ύψος του Σκαραμαγκά. Share Like us Tweet Follow us Plus One x ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟΣτο Σύνταγμα η πορεία των αγροτών - Στο κέντρο τρακτέρ απο το... ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟΑγρότες: Σε εξέλιξη η μεγάλη συγκέντρωση στην Αθήνα... ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ ΑΓΡΟΤΙΚΑ Ραντεβού το πρωί του Σαββάτου έδωσαν οι αγρότες ΑΓΡΟΤΙΚΑ Αγρότες: "Δεν γυρίζουμε πίσω με άδεια χέρια"

www.dikaiologitika.gr