Μπήκαν οι συνδεδεμένες εν αναμονή ανακοίνωσης από τον ΟΠΕΚΕΠΕ

 23/3/2016


Σε επικοινωνία ήρθε ο ΑγροΤύπος με αγρότες, οι οποίοι ανέφεραν ότι είδαν τις συνδεδεμένες στους λογαριασμούς τους. Όπως φαίνεται, επιβεβαιώνεται το ρεπορτάζ του ΑγροΤύπου που είχε πληροφορηθεί ότι την Τρίτη θα πραγματοποιηθούν οι πληρωμές για τα 4 καθεστώτα συνδεδεμένων (βρώσιμα όσπρια, κτηνοτροφικά, ψυχανθή, σκληρό σιτάρι και σπαράγγια).
Συγκεκριμένα ο ΑγροΤύπος πληροφορήθηκε σε συνομιλία που είχε με παραγωγό και νέο αγρότη από την Θεσσαλονίκη ότι χθες το μεσημέρι έλαβε την συνδεδεμένη σε όσπρια, ψυχανθή και σκληρό σιτάρι, κάτι που επιβεβαίωσε και έτερος παραγωγός οσπρίων από την ίδια περιοχή.
Ο ΑγροΤύπος πληροφορήθηκε την πίστωση των συνδεδεμένων σε συνομιλία που είχε με τον παραγωγό και νέο αγρότη κ. Ανέστη Κάλφα από την Θεσσαλονίκη, ο οποίος επιβεβαίωσε ότι χθες το μεσημέρι έλαβε την συνδεδεμένη σε όσπρια, ψυχανθή και σκληρό σιτάρι. Το παραπάνω επιβεβαίωσε και έτερος παραγωγός οσπρίων από την Θεσσαλονίκη σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον ΑγροΤύπο. Απ ότι δήλωσε ο κ. Κάλφας, οι ενισχύσεις ήταν οι προβλεπόμενες, σε ό,τι αφορά τουλάχιστον τα όσπρια (24,4 ευρώ το στρέμμα). Αναμένεται η σχετική ανακοίνωση από τον ΟΠΕΚΕΠΕ καθώς παραγωγοί που επικοινώνησαν με τον ΑγροΤύπο ανέφεραν ότι δεν έχουν δει τις πιστώσεις στους λογαριασμούς τους.

πηγη:www.agrotypos.gr