Ψυχοβγάλτης πάλι οι δηλώσεις ΟΣΔΕ, στον «πάγο» οι καινούργιοι φορείς Α'

12/05/2016

Λόγω τεχνικών προβλημάτων από την Τετάρτη 11 Μαΐου δεν υπάρχει δυνατότητα εγγραφής στην on line εφαρμογή υποβολής ΕΑΕ 2016 ανακοινώνει ο ΟΠΕΚΕΠΕ.Πανάγος Γιάννης
Σκοτσέζικο ντους το άνοιξε – κλείσε της Πύλης του ΟΣΔΕ από τον μηχανογράφο του ΟΠΕΚΕΠΕ, καθιστά δώρο άδωρο την πιστοποίηση νέων φορέων Α’ στην υπόθεση παραλαβής και υποβολής των δηλώσεων (Ενιαία Αίτηση Ενίσχυσης 2016).

Λόγω τεχνικών προβλημάτων από την Τετάρτη 11 Μαΐου δεν υπάρχει δυνατότητα εγγραφής στην on line εφαρμογή υποβολής ΕΑΕ 2016 ανακοινώνει ο ΟΠΕΚΕΠΕ.
Με προφανή στόχο το «άρμεγμα» των αγροτών για άλλη μια χρονιά από το γνωστό σύστημα των ΚΕΑ που… έχει απλώσει τα πλοκάμια, το ηλεκτρονικό σύστημα των Πυλών ανοίγει και κλείνει κατά βούληση, ενώ την ίδια ώρα γίνεται κατάχρηση της δεσπόζουσας θέσης από την οποία η γνωστή κοινοπραξία οριοθετεί τον ανταγωνισμό μεταξύ των πιστοποιημένων φορέων για την παροχή των αντίστοιχων υπηρεσιών.
 Κάπως έτσι, ούτε τα καινούργια γραφεία παραλαβής και υποβολής δηλώσεων μπορούν να κάνουν τη δουλειά τους και να προσελκύσουν νέους πελάτες, συχνά με πολύ καλύτερο τιμολόγιο, ούτε και οι μεμονωμένοι παραγωγοί έχουν τη δυνατότητα να διαχειρίζονται μόνοι τους την ηλεκτρονική αυτή διαδικασία, καθώς ανακύπτουν συνεχώς εμπόδια που γεννούν αμφιβολίες. 
Τελευταίο παράδειγμα η ανακοίνωση με την οποία ο ΟΠΕΚΕΠΕ ενημερώνει τους χρήστες ότι «λόγω τεχνικών προβλημάτων από την Τετάρτη 11/05/2016 δεν υπάρχει δυνατότητα εγγραφής στην on line εφαρμογή υποβολής ΕΑΕ 2016».

Η ανακοίνωση του ΟΠΕΚΕΠΕ έχει ως εξής:
Δελτίο τύπου: Υποβολή ενιαίας αίτησης 2016
Σας ενημερώνουμε ότι λόγω τεχνικών προβλημάτων από την Τετάρτη 11/05/2016 δεν υπάρχει δυνατότητα εγγραφής στην on line εφαρμογή υποβολής ΕΑΕ 2016.
Καταβάλλονται όλες οι δυνατές προσπάθειες για την άμεση αποκατάσταση του προβλήματος.
Οι χρήστες που ήδη έχουν εγγραφεί στην on line εφαρμογή υποβολής ΕΑΕ 2016 και έχουν λάβει τους απαραίτητους κωδικούς πρόσβασης μπορούν και συνεχίζουν απρόσκοπτα την υποβολή της ΕΑΕ του 2016.
Τέλος ενημερώνουμε τους ενδιαφερόμενους ότι η προθεσμία εμπρόθεσμης υποβολής της Ενιαίας Αίτησης Ενίσχυσης 2016, παρατείνεται έως τις 15/06/2016 κατόπιν αποδοχής του αιτήματος της Χώρας μας από την Ε.Ε.

πηγη:www.agronews.gr