«Όχι σε συζήτηση με την κυβέρνηση για το πόσα θα χάσουμε» δηλώνουν οι αγρότες των μπλόκων

28.12.2016 

«Όχι σε συζήτηση με την κυβέρνηση για το πόσα θα χάσουμε» δηλώνουν οι αγρότες των μπλόκων
Δεν πρόκειται στην παρούσα φάση να προσέλθουν οι αγρότες σε διάλογο με την κυβέρνηση, δήλωσε ο πρόεδρος της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων του νομού Καρδίτσας, κ. Βαγγέλης Μπούτας, το μεσημέρι της Τρίτης 27 Δεκεμβρίου, με αφορμή νέα συνέντευξη του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Αποστόλου σε κεντρικό κανάλι.
«Μας καλούν τώρα για να συζητήσουμε πόσα θα χάσουμε, εμείς θα κάνουμε τη συνάντηση για να συζητήσουμε πόσα θα κερδίσουμε», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μπούτας κατά την διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε η Ενωτική Ομοσπονδία τονίζοντας ότι προετοιμάζονται για το στήσιμο των μπλόκων στις 23 του Ιανουαρίου, ενώ την Πέμπτη, στις 6 το απόγευμα στον Παλαμά Καρδίτσας, θα γίνει σύσκεψη αγροτικών συλλόγων και αγροτών.

Στη σύσκεψη θα καθοριστεί το πρόγραμμα επισκέψεων στα χωριά ενώ θα γίνει και μία πρώτη συζήτηση για το πού θα στηθεί το μπλόκο, με την τελική απόφαση να λαμβάνεται σε συνεννόηση με τις αντίστοιχες Ομοσπονδίες Λάρισας και Τρικάλων και τους αγροτικούς συλλόγους Μαγνησίας.

Επίσης, ο κ. Μπούτας κάλεσε όποιον θέλει να αγωνιστεί, ανεξάρτητα τι ψηφίζει αλλά συμφωνεί με το πλαίσιο των αιτημάτων και με τους «αντιπάλους», να πλαισιώσει τα μπλόκα, και σημείωσε ότι η όποια συζήτηση με την κυβέρνηση θα γίνει εφόσον αυτά βρίσκονται σε ανάπτυξη και σε εξέλιξη ο αγώνας. Τέλος, κάλεσε τα λαϊκά στρώματα να στηρίξουν τον αγροτικό αγώνα.

πηγη:www.paseges.gr