Ως Μεγάλη Πέμπτη οι εισφορές αγροτών για Φεβρουάριο

 11/04/2017

Λήγει τη Μεγάλη Πέμπτη 13 Απριλίου, η προθεσμία καταβολής των εισφορών του Φεβρουαρίου.


Σύμφωνα με τη Διοίκηση του Ενιαίου Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (ΕΦΚΑ) η διαδικασία υπολογισμού των εισφορών Ελεύθερων Επαγγελματιών, Αυτοαπασχολούμενων και Αγροτών, όπως προκύπτει από το νέο νομοθετικό πλαίσιο (Ν.4387/2016), βρίσκεται σε συνεχή παρακολούθηση και έλεγχο από τις αρμόδιες Υπηρεσίες, προκειμένου να εντοπίζονται ενδεχόμενες αστοχίες και να προωθείται άμεσα η επίλυσή τους.
Οι πρώτες παρεμβάσεις έγιναν στις εισφορές Φεβρουαρίου και ήδη δρομολογούνται οι επόμενες που θα υλοποιηθούν στο αμέσως προσεχές διάστημα.
Η Διοίκηση διαβεβαιώνει ότι το έργο αυτό θα συνεχιστεί με δυναμισμό και επιμονή μέχρι να επιλυθεί και η τελευταία αστοχία και να αποκατασταθεί η δίκαιη και ισότιμη μεταχείριση όλων των ασφαλισμένων.
Παράλληλα, η Διοίκηση του ΕΦΚΑ υπενθυμίζει ότι:
•Οι εισφορές Ιανουαρίου – Φεβρουαρίου 2017 έχουν περιληφθεί στο ειδοποιητήριο που έχει ήδη σταλεί ταχυδρομικά στους ασφαλισμένους και  έχουν αναρτηθεί στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του ΕΦΚΑ στον ιστότοπο, www.efka.gov.gr
• Ασφαλισμένοι που, ενδεχομένως, δεν έχουν παραλάβει το ειδοποιητήριο έχουν τη δυνατότητα εκτύπωσής του μέσω των ηλεκτρονικών υπηρεσιών.

πηγη:www.agronews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου