Με άδειες τις δεξαμενές πλησιάζει η νέα ελαιοκομική περίοδος 2017-18

  15/09/2017

Μπίκας Αλέξανδρος
Τις τεκτονικές αλλαγές που κομίζει στον ελαιοκομικό χάρτη της λεκάνης της Μεσογείου η απόφαση των Τούρκων να προχωρήσουν σε μαζικές εκριζώσεις ελαιόδεντρων, αλλά και η πρόθεση της Αιγύπτου να εισέλθει δυναμικά και οργανωμένα στην παραγωγή ελαιολάδου
καταγράφει στη νέα του έκδοση το περιοδικό «Ελαίας Καρπός» - el που κυκλοφορεί το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου, μαζί με την εφημερίδα Agrenda.
Στο el που κυκλοφορεί το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου μαζί με την Agrenda

Στις σελίδες της ειδικής έκδοσης για το ελαιόλαδο και την επιτραπέζια ελιά, θα βρείτε ένα αναλυτικό ρεπορτάζ που καταγράφει τις εγχώριες αλλά και τις διεθνείς τάσεις της αγοράς έξτρα παρθένου ελαιολάδου και επιτραπέζιας ελιάς, ενόψει της νέας εμπορικής περιόδου 2017-2018, που ξεκινά σε λίγες ημέρες.

Την ίδια στιγμή, σε σχετικό ρεπορτάζ καταγράφονται οι νέες τάσεις για το ελαιόλαδο από εκπυρηνωμένες ελιές. Στο 15ο τεύχος του ειδικού αυτού ενθέτου, θα βρείτε επίσης όλους τους νέους κανόνες εμπορίας και διακίνησης για το ελαιόλαδο και την επιτραπέζια ελιά, καθώς επίσης και τα προγράμματα ενίσχυσης που πρόκειται να τρέξουν το επόμενο διάστημα.

πηγη:www.agronews.gr