Online οι απορρίψεις για τις επιδοτήσεις του ΟΠΕΚΕΠΕ

24-12-2014
Online οι απορρίψεις για τις επιδοτήσεις του ΟΠΕΚΕΠΕ

Ο ΟΠΕΚΕΠΕ ανακοίνωσε χθες ότι μετά την πραγματοποίηση των απαραίτητων νόμιμων ελέγχων που προηγήθηκαν της πληρωμής σύμφωνα με την κοινοτική νομοθεσία ολοκλήρωσε με επιτυχία και χωρίς καθυστέρηση την εκκαθάριση της Ενιαίας Ενίσχυσης έτους 2014,  σε 648.280 δικαιούχους.
Πως όμως όσοι δεν πήραν όλα τα δικαιούμενα χρήματα ή και αυτοί που δεν ποήραν καθόλου μπορούν να δουν online τον λόγω απόρριψης.
Ειδικότερα ο ΟΠΕΚΕΠΕ έστειλε στην Τράπεζα το αρχείο της πληρωμής και μετά το μεσημέρι πιστώθηκαν στους λογαριασμούς των δικαιούχων τα χρήματά τους.
Το σύνολο των δικαιούχων των αγροτών και κτηνοτρόφων για όλη την επικράτεια είναι 648.280.  Το συνολικό ποσό πληρωμής της ΑΕΕ 2014, (Α΄ και Β΄ δόση) ανέρχεται σε 1.821.106.232,92 δις ευρώ.
Η πληρωμή κάλυψε το 94% για δε ειδικά  τους κτηνοτρόφους το 95% του ποσού.
Ο ΟΠΕΚΕΠΕ αππο χθες άνοιξε το σύστημα για τον έλεγχο με το ΑΦΜ για την πληρωμή των επιδοτήσεων απο την ενιαία ενίσχυση 2014 και την εξόφληση της και με αυτό τον τρόπο οι δικαιούχοι μπορούν να δουν τη πληρωμή που έγινε και εαν υπάρχει απόρριψη της ΟΣΔΕ
Αφού συμπληρώσουν οι ενδιαφερόμενοι τα απαραίτητα στοιχεία στην ειδική εφαρμογή του ΟΠΕΚΕΠΕ που φαίνεται στην παρακάτω φωτογραφία, μπορούν να ελέγξουν τα ποσά που τους καταβλήθηκαν αλλά και εαν υπάρχει κάποιο πρόβλημα στην αίτηση ΟΣΔΕ που έχουν υποβάλλει. Στην Δεύτερη εικόνα εμφανίζει το αποτέλεσμα της αναζήτησης μπορείτε να δείτε τους λόγους απόρριψης
opekepe-agrotes
epidot
μπείτε εδώ στην εφαρμογή για να συμπληρώσετε την φόρμα


πηγη:www.dikaiologitika.gr