Οι αγρότες στα μπλόκα και ο Αποστόλου στην Καβάλα

19/01/2016

Μπίκας Αλέξανδρος
Στην Καβάλα, το απόγευμα της Τετάρτης παρουσιάζει ο Αποστόλου το ν/σ για τους συνεταιρισμούς.


Το Δελτίο Τύπου του υπουργείου αναφέρει τα εξής:
Ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Βαγγέλης Αποστόλου συνοδευόμενος από τον Γενικό Γραμματέα Αγροτικής Πολιτικής και Διαχείρισης Κοινοτικών Πόρων, Χαράλαμπο Κασίμη επισκέπτονται την Τετάρτη , την Ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη.
Ειδικότερα ο κ. Αποστόλου και ο κ. Κασίμης θα επισκεφθούν την Κομοτηνή, την Ξάνθη και την Καβάλα όπου θα έχουν συναντήσεις με εκπροσώπους της Περιφερειακής Διοίκησης και φορείς αγροτών.
Στη βασική εκδήλωση, που θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα στην Καβάλα, θα παρουσιαστεί το νομοσχέδιο για τους Αγροτικούς Συνεταιρισμούς και το νέο Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης.
Η προηγούμενη ανακοίνωση του υπουργείου αναφέρει τα εξής:
Από την Καβάλα, Ξάνθη και Κομοτηνή ξεκινά στις 20 Ιανουαρίου ενημερωτικές εκδηλώσεις και επαφές με τους αγρότες ο υπουργός Βαγγέλης Αποστόλου, προκειμένου να τους ενημερώσει για το προωθούμενο νομοσχέδιο του υπουργείου για τους συνεταιρισμούς και τις Ομάδες Παραγωγών.
Ακολουθούν, Λάρισα την η1 Φεβρουαρίου και Ηράκλειο στις 8 Φεβρουαρίου.
Το Δελτίο τύπου του υπουργείου έχει ως εξής:
Σειρά ενημερωτικών εκδηλώσεων και επαφών με τον αγροτικό κόσμο θα πραγματοποιήσει στο προσεχές διάστημα ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Βαγγέλης Αποστόλου, με κεντρικό άξονα την ενημέρωση για το προωθούμενο νομοσχέδιο του υπουργείου για τους συνεταιρισμούς και τις Ομάδες Παραγωγών.
Ειδικότερα ο υπουργός θα επισκεφθεί:
• Την Καβάλα, Ξάνθη και Κομοτηνή την 20η  Ιανουαρίου
• Τη Λάρισα την 1η Φεβρουαρίου
• Το Ηράκλειο την 8η Φεβρουαρίου
Στις 28 Ιανουαρίου ο κ. Βαγγέλης Αποστόλου θα εγκαινιάσει στη Θεσσαλονίκη την έκθεση Agrotica, από κοινού με τον Επίτροπο Γεωργίας Φιλ Χόγκαν.
Την Πέμπτη 14 Ιανουαρίου ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης αναχωρεί για το Βερολίνο για να συμμετάσχει στην 8η Σύνοδο Υπουργών Γεωργίας της ΕΕ και στο Παγκόσμιο Φόρουμ Τροφίμων κατά τη διάρκεια της  Πράσινης  Εβδομάδας  που πραγματοποιείται στο  Βερολίνο, 14 με 16 Ιανουαρίου.

πηγη:www.agronews.gr