Νέο γύρο αντιδράσεων πυροδοτεί η τελεσίδικη απόφαση για το πακέτο Χατζηγάκη

 10/03/2016

Μπίκας Αλέξανδρος
Νέο κύκλο αντιδράσεων εκ μέρους των αγροτών πυροδότησε η είδηση για την τελεσίδικη απόφαση επιστροφής του πακέτου Χατζηγάκη. Ήδη στην Καρδίτσα οι Αγροτικοί Σύλλογοι συνεδριάζουν το απόγευμα (18.30) της Παρασκευής, για να καθορίσουν την περαιτέρω στάση τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Αγροτικού Συλλόγου Παλαμά
Είπαμε από την αρχή ότι ο αγώνας θα συνεχιστεί με κάθε μορφή. Δεν πρόκειται να κάνουμε πίσω και ετοιμαζόμαστε για την κάθοδο στην Αθήνα. Από την Παρασκευή θα αρχίσουν οι προετοιμασίες για τη νέα μεγαλειώδη κάθοδο στην πρωτεύουσα με λεωφορεία όπου μαζί με αγρότες από άλλες περιοχές και άλλες κοινωνικές ομάδες θα ενώσουμε τις φωνές μας ενάντια στο ασφαλιστικό.
ΠΑΚΕΤΟ ΧΑΤΖΗΓΑΚΗ: Την ίδια ώρα έρχονται νέες δυσάρεστες εκπλήξεις, αφού η Ε.Ε ζητάει να μας πάρουν πίσω τα χρήματα του πακέτου Χατζηγάκη που είχαν δοθεί ύστερα από αγώνα για τις ζημιές που είχαμε υποστεί. Ας βάλουμε και τη ρευστότητα που σήμερα είναι ανύπαρκτη και διαπιστώνουμε ότι η κατάσταση δεν βγαίνει. Έχουμε καλέσει επανειλημμένως την κυβέρνηση να προχωρήσει άμεσα στην εξόφληση όλων των οφειλών σε ενισχύσεις/ επιδοτήσεις, πετρέλαιο, προγράμματα κλπ.
ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΙΣΩ: Γι' αυτό δεν πρόκειται να κάνουμε πίσω μέχρι να εξασφαλίσουμε τη βιωσιμότητα μας και την παραμονή μας στα χωράφια μας.

πηγη:www.agronews.gr

2 σχόλια:

  1. Οι αγώνες ( κοινοποιήσεις των αγροτών ) είναι όπως τα λάδια της μηχανής από τα τρακτέρ!!! Μόλις συμπληρώσεις τις ώρες τα πετάς !!!! Άντε πάλι από την αρχή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ποτέ οι αγρότες δεν ήταν ενωμένοι ... έως και στην τελευταία κινητοποίηση άλλο ραντεβού οι Κόκκινοι και άλλο ραντεβού οι υπόλοιποι ... έτσι δεν κερδίζεις ... και δεν χρειάζονται τρακτέρ στον δρόμο ... κλείσε ότι και από όπου εισπράττει το κράτος ... μόνο εκεί πονάνε αλλιώς δεν κερδίζεις έχουν τους μηχανισμούς να σε σπάσουν ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.