-
Προσφέρουν υψηλή διατροφική αξία, γιατί έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη, λάδι, αμινοξέα και ανόργανα στοιχεία.
-
Η σόγια είναι πολλαπλά χρήσιμη καλλιέργεια, γιατί βελτιώνει τη γονιμότητα του εδάφους, εξοικονομεί άζωτο και ωφελεί την επόμενη καλλιέργεια.
-
Κορυφαίο επίπεδο παραγωγικότητας.
-
Σταθερότητα και προσαρμοστική ικανότητα.
-
Μεγάλη αντοχή σε ασθένειες και συνθήκες stress.
-
Υψηλή ποιότητα καρπού.
Κατάλληλα αζωτοβακτήρια είναι απαραίτητα για την επιτυχία της καλλιέργειας.
Περισσοτερες πληροφοριες και προιοντα:www.pioneerhi-bred.gr