03/02/2015
Τυχεροί είναι λίγοι παραγωγοί που
αποθήκευσαν το προϊόν τους και δεν το πούλησαν το καλοκαίρι, και τώρα
απολαµβάνουν τιµή στα 27 λεπτά. Ωστόσο, πρόκειται µόλις για το 10% της
φετινής σοδειάς της ευρύτερης περιοχής της Στερεάς Ελλάδας, δεδοµένου
ότι οι περισσότεροι καλλιεργητές πούλησαν από το καλοκαίρι την παραγωγή
κατά µέσο όρο στα 12-13 λεπτά το κιλό, προκειµένου να καλύψουν τα
υπόλοιπα καλλιεργητικά τους έξοδα.
πηγη:www.agronews.gr
πηγη:www.agronews.gr