Η άρση του Ρωσικού εμπάργκο στο επίκεντρο συνάντησης

 
Τις δυνατότητες άρσης της απαγόρευσης εισόδου προϊόντων φυτικής και ζωικής παραγωγής στη ρωσική αγορά θα συζητήσουν αύριο το πρωί ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων,
Παναγιώτης Σγουρίδης, με τον εκπρόσωπο της Ομοσπονδιακής κτηνιατρικής και φυτοϋγειονομικής υπηρεσίας “Rosselkhoznadzor” του υπουργείου Γεωργίας της ρωσικής ομοσπονδίας, Αλεξέι Αλεξέγενκο, ο οποίος βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη με αφορμή την υλοποίηση της 24ης Διεθνούς Έκθεσης Τροφίμων-Ποτών-Μηχανημάτων & Εξοπλισμού «Detrop».
Το απόγευμα της ίδιας ημέρας, ο κ. Αλεξεγένκο θα πραγματοποιήσει αντίστοιχη συνάντηση με εκπροσώπους παραγωγικών φορέων και υπηρεσιακών παραγόντων. Και στις δύο συναντήσεις, που θα γίνουν στις εγκαταστάσεις της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης θα συμμετέχουν και εκπρόσωποι της A CERT Ευρωπαϊκός Οργανισμός Πιστοποίησης ΑΕ, που απηύθυναν και την πρόσκληση στον κ. Αλεξέγενκο.
Στο πλαίσιο της Detrop, το Σάββατο η A CERT έχει προγραμματίσει τη διοργάνωση ημερίδας με θέμα “πιστοποίηση και εξαγωγές-προορισμός Ρωσία. Νέα πρότυπα και κανονισμοί”.

πηγη:www.dikaiologitika.gr