Στο περίμενε οι δικαιούχοι του επιδόματος θέρμανσης

17/03/2015

Η τελευταία πληρωμή έγινε στις 9 Ιανουαρίου ενώ η επόμενη έπρεπε να πραγματοποιηθεί στις 5 Μαρτίου.
Απλήρωτοι παραμένουν οι δικαιούχοι του επιδόματος που βρίσκονται τώρα αντιμέτωποι με το ενδεχόμενο να τελειώσει η περίοδος διάθεσης του πετρελαίου και οι ίδιοι να μην έχουν λάβει ακόμα τα χρήματα στους τραπεζικούς λογαριασμούς.

Η τελευταία πληρωμή για το επίδομα θέρμανσης έγινε στις 9 Ιανουαρίου ενώ οι δικαιούχοι που δεν έχουν εισπράξει το επίδομα και είχαν κάνει αίτηση στο taxisnet έως τις αρχές Φεβρουαρίου έπρεπε να εισπράξουν τα χρήματα που είχαν προκαταβάλει στις 5 Μαρτίου.
Επιπλέον, η επόμενη πληρωμή έπρεπε να γίνει στο τελευταίο δεκαήμερο του μήνα.
 Ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Δημήτρης Μάρδας είχε διαμηνύσει ότι έχει εγκριθεί το κονδύλι και η πληρωμή θα γινόταν άμεσα. Άφαντη όμως η πληρωμή. Η καταβολή του επιδόματος έχει καταντήσει εμπαιγμός για τους δικαιούχους που έχουν αρχίσει να χάνουν την ψυχραιμία τους Σήμερα στο θέμα αναφέρθηκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Σακελλαρίδης όπου έκανε γνωστό ότι τον έχει ενημερώσει ο κ. Μάρδας.
«Η καταβολή του επιδόματος θέρμανσης γίνεται σταδιακά» και πως «ό,τι προβλήματα υπάρχουν, θα επιλυθούν».
Μάλιστα, διαβεβαίωσε ότι «ο αρμόδιος υπουργός το γνωρίζει το θέμα και προσπαθεί να το επιλύσει. Μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα θα έχει λήξει το θέμα». ανέφερε χαρακτηριστικά. Το ζήτημα είναι ότι όπως φαίνεται θα φτάσει το τέλος της σεζόν δηλαδή το τέλος του Απριλίου που σταματά η διάθεση του πετρελαίου θέρμανσης και οι δικαιούχοι δεν θα έχουν δει την πληρωμή στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς


(Με πληροφορίες από dikaiologitika.gr)
πηγη: www.agronews.gr