Πρόθυμος να διαθέσει στην κυβέρνηση το αποθεματικό του ΕΛΓΑ ο Αποστόλου

23/04/2015

Γνώμονας, όπως λέει ο Αποστόλου, να μη διαταραχθεί η ροή καταβολών αποζημιώσεων σε αγρότες και κτηνοτρόφους.Μπίκας Αλέξανδρος
Την προθυμία του να δώσει τα χρήματα του ΕΛΓΑ και να στηρίξει την προσπάθεια της κυβέρνησης εξεδήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Βαγγέλης Αποστόλου, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Star και τη δημοσιογράφο, Πόπη Τσαπανίδου.
Γνώμονας, όπως λέει ο Αποστόλου, να μη διαταραχθεί η ροή καταβολών αποζημιώσεων σε αγρότες και κτηνοτρόφους.
Σύμφωνα με όσα είπε ο κ. Αποστόλου το ποσό υπολογίζεται κοντά στα 100 εκατ. ευρώ κι εφόσον του ζητηθεί θα μεταφερθεί για να καλύψει τρέχουσες ανάγκες της κυβέρνησης, με γνώμονα όμως να μη διαταραχθεί η ροή καταβολών αποζημιώσεων σε αγρότες και κτηνοτρόφους.
Έχουμε δώσει πολλά χρήματα ως αποζημιώσεις μέχρι τώρα σύμφωνα με το πρόγραμμα και έχουμε δρομολογήσει κι άλλες, αρκέστηκε να πει απαντώντας στο που θα βρει τα χρήματα που θα λείψουν από τον «κουμπαρά» του ΕΛΓΑ.
Τέλος, πρόσθεσε πως ό,τι είναι να γίνει, θα γίνει με σύννομες διαδικασίες και αφού προηγηθεί η τοποθέτηση των νέων συμβουλίων στους οργανισμούς του υπουργείου με αποθεματικά, κάτι που θα ισχύσει και για τον ΕΛΓΑ.

πηγη:www.agronews.gr