Ρυθμίσεις δανείων για την γρίπη των πτηνών ζητούν οι πτηνοτρόφοι

25.11.2015 

Ρυθμίσεις δανείων για την γρίπη των πτηνών ζητούν οι πτηνοτρόφοι
Η ρύθμιση των εγγυημένων δανείων που έλαβαν οι παραγωγοί – πτηνοτρόφοι για την αντιμετώπιση της γρίπης των πτηνών, αλλά και των υπόλοιπων δανείων των παραγωγών τα οποία είναι ληξιπρόθεσμα, είναι τα θέματα που κυριάρχησαν κατά την διάρκεια συνάντησης του προέδρου Απόστολου Ζιώγα και αντιπροσωπείας του Διοικητικού Συμβουλίου της Πανελλήνιας Ένωσης Οργανώσεων Πτηνοτρόφων Παραγωγών, αλλά και παραγωγών μελών των Πτηνοτροφικών Συλλόγων της χώρας, τη Δευτέρα 23 Νοεμβρίου, με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. κ. Βαγγέλη Αποστόλου.
Επίσης συζητήθηκαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πτηνοτρόφοι – παραγωγοί και συγκεκριμένα η ένταξή τους στο πρόγραμμα του νέου ΕΣΠΑ (2014-2020), η αντιμετώπιση της έλλειψης ρευστότητας λόγω της σημερινής οικονομικής κατάστασης, τόσο ατομικά των παραγωγών όσο και των Συνεταιριστικών Οργανώσεων των οποίων είναι μέλη και των πτηνοτροφικών επιχειρήσεων με τις οποίες συνεργάζονται και γενικότερα ανταλλάχτηκαν απόψεις για την κατάσταση του Πτηνοτροφικού κλάδου.

Η συνάντηση έγινε σε εποικοδομητικό κλίμα και επιδόθηκαν υπομνήματα στον υπουργό κ. Αποστόλου και στη συνέχεια στον υπουργό Οικονομικών κ. Τσακαλώτο.

πηγη:www.paseges.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.