Κλειδώνουν οι φάκελοι των Νέων ως 30 Δεκεμβρίου

 16/12/2016

Παράταση ως 30 Δεκεμβρίου για την οριστικοποίηση των φακέλων υποψήφιων Νέων Γεωργών που ήδη έχουν εγγραφεί στο σύστημα μέχρι τις 23 Δεκεμβρίου, προκειμένου να κλειδώσει ο φάκελός τους, αποφάσισε να δώσει το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε στο Agronews η προϊσταμένη της Διεύθυνσης Ειδικής Υπηρεσίας Εφαρμογής του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης Πυριοβόλη Παναγιώτα, σύντομα θα υπάρξει και σχετική ενημέρωση των ΔΑΟΚ και των γεωπόνων συμβούλων σχετικά με τη δυνατότητα αυτή.
Σε κάθε περίπτωση η κ. Πυριοβόλη υπογραμμίζει ότι η παράταση αφορά αυτούς που έχουν ήδη μπει στο πρόγραμμα προκειμένου να ολοκληρώσουν την διαδικασία οριστικοποίησης, ενώ ξεκαθαρίζει ότι δεν θα δοθεί παράταση προκειμένου να καταθέσουν και άλλοι νέοι συμμετοχή.
Άλλωστε, σύμφωνα με τα στοιχεία, οι αιτήσεις των Νέων έχουν υπερκαλύψει τις 12.000, που υπολογίζονταν αρχικά για το πρόγραμμα. 
Σημειώνεται ότι πριν λίγες μέρες δόθηκε παράταση μέχρι τις 23 Δεκεμβρίου στην υποβολή των αιτήσεων των Νέων Γεωργών, οι οποίοι σημειωτέον οφείλουν να υποβάλλουν εγγράφως και εις διπλούν (πρωτότυπο και αντίγραφο) το φυσικό φάκελο υποψηφιότητας στη ΔΑΟΚ του τόπου μόνιμης κατοικίας του αρχηγού της γεωργικής εκμετάλλευσης, λαμβάνοντας σχετικό πρωτόκολλο υποβολής, αυστηρά μέχρι τις 9 Ιανουαρίου 2017.

πηγη:www.agronews.gr