Παγκρήτια αγροτική σύσκεψη Τετάρτη 18 Ιανουαρίου

 16/01/2017


Αγροτική σύσκεψη για τις κινητοποιήσεις στην ΚρήτηΗ οργάνωση κινητοποιήσεων στο επίκεντρο της συνάντησης στο
Τυμπάκι Μεσαράς, την Τετάρτη.
Σε Παγκρήτια σύσκεψη καλούν οι αγροτικοί σύλλογοι του νησιού την Τετάρτη 18 Ιανουαρίου, στο Τυμπάκι της Μεσαράς προκειμένου να ληφθούν αποφάσεις για τη μορφή των κινητοποιήσεών τους. Οι διοργανωτές έχουν απευθύνει ανοιχτό κάλεσμα στους αγροτοσυνδικαλιστικούς φορείς της Κρήτης, προκειμένου να συζητήσουν την οργάνωση όλων των αγροτικών συλλόγων της Κρήτης σε παγκρήτια ομοσπονδία αγροτικών συλλόγων, καθώς και την οργάνωση των κινητοποιήσεων των αγροτών «μετά από την άρνηση της κυβέρνησης ως προς την επίλυση των προβλημάτων τους», όπως αναφέρουν.
Εν τω μεταξύ, ο αγροτικός σύλλογος Αστερουσίων απευθύνει κάλεσμα για κινητοποίηση την ερχόμενη Δευτέρα, 23 Ιανουαρίου, στις 10:00 το πρωί, στον κόμβο Πραιτωρίων. «Όλοι οι μικρομεσαίοι και φτωχοί αγρότες των Αστερουσίων, όλα τα τρακτέρ, στον κόμβο Πραιτωρίων.
Να στείλουμε αγωνιστικό μήνυμα, μαζί με όλους τους αγροτικούς συλλόγους και τα μπλόκα, σε όλη την Κρήτη και όλη την Ελλάδα, που αποφασίσαμε από κοινού να βγούμε στα μπλόκα του αγώνα, μέσω της Πανελλαδικής Συντονιστικής Επιτροπής των Μπλόκων», σημειώνουν και προσθέτουν: «Δεν θα μείνουμε με σταυρωμένα τα χέρια μπροστά στις πολιτικές των κυβερνήσεων, την ΚΑΠ της Ε.Ε., που μας ξεκληρίζουν».

πηγη: www.agronews.gr