Γενικά αίθριος καιρός την Τρίτη

Γενικά αίθριος καιρός την Τρίτη

19.08.2013


Τρίτη 20-08-2013 Καιρός: γενικά αίθριος. Από το μεσημέρι στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και θα εκδηλωθούν πρόσκαιροι όμβροι η σποραδικές καταιγίδες στην Ηπειρο, στα ορεινά της δυτικής και κεντρικής Μακεδονίας, της Θεσσαλίας και πιθανώς της δυτικής Στερεάς. 'Ανεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Τέταρτη 21-08-2013 Καιρός: στα δυτικά και βόρεια λίγες νεφώσεις οι οποίες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα είναι αυξημένες και θα εκδηλωθούν πρόσκαιροι όμβροι η σποραδικές καταιγίδες στα ηπειρωτικά κυρίως της δυτικής χώρας. Στις υπόλοιπες περιοχές γενικά αίθριος με τοπικές νεφώσεις το απόγευμα στα ηπειρωτικά.
'Ανεμοι: στα δυτικά μεταβλητοί 3 με 4 και στο Ιόνιο πρόσκαιρα βόρειοι έως 5 μποφόρ. Στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: σε μικρή πτώση κυρίως στα ηπειρωτικά.

Πέμπτη 22-08-2013 και Παρασκευή 23-08-2013 Καιρός: λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες κυρίως στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες οπότε ενδέχεται να εκδηλωθούν σποραδικές βροχές ή καταιγίδες.
'Ανεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο 6 τοπικά 7 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση την Πέμπτη.
Θερμοκρασία: σε μικρή άνοδο την Παρασκευή.

Σάββατο 24-08-2013 Καιρός: γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες οπότε ενδέχεται να εκδηλωθούν πρόσκαιροι όμβροι στα ορεινά. 'Ανεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: χωρίς αξιόλογη μεταβολή.