Π.Ε. Καβάλας: Εκδήλωση με θέμα «Νέα ΚΑΠΠ.Ε. Καβάλας: Εκδήλωση με θέμα «Νέα ΚΑΠ – Προκλήσεις – Προοπτικές - Επιπτώσεις" – Προκλήσεις – Προοπτικές - Επιπτώσεις"


07.01.2015 

Π.Ε. Καβάλας: Εκδήλωση με θέμα «Νέα ΚΑΠ – Προκλήσεις – Προοπτικές - Επιπτώσεις
Ενόψει της σπουδαιότητας της, εκ νέου αναθεωρούμενης, Κοινής Γεωργικής Πολιτικής αλλά και των επιπτώσεων που αυτή θα επιφέρει στους γεωργούς και κτηνοτρόφους της περιοχής μας, η Περιφέρεια ΑΜΘ διοργανώνει εκδήλωση με θέμα «Νέα ΚΑΠ – Προκλήσεις – Προοπτικές - Επιπτώσεις».
Η εκδήλωση αυτή θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2015 στο Αμφιθέατρο Π.Ε. Καβάλας (Διοικητήριο) και ώρα 17:30 μ.μ.. Στην ημερίδα θα συμμετέχουν ως ομιλητές οι κ.κ.:
  1. Κωνσταντίνος Μάττας, καθ.       Αγροτικής Πολιτικής, Γεωπονικής Σχολής Α.Π.Θ.
  2. Αθανάσιος Μπαντής, Γεωπόνος-Αναλυτής
  3. Αναστάσιος Καλόγριας, στέλεχος του ΟΠΕΚΕΠΕ - &
  4. Σωτήρης Κουτσομήτρος Γεωπόνος Διεύθυνσης Αγροτικής Πολιτικής του ΥΠΑΑΤ.
Στην εκδήλωση χαιρετισμό θα απευθύνουν ο Περιφερειάρχης κ. Γ. Παυλίδης και ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας κ. Θ. Μαρκόπουλος, ενώ παρέμβαση θα πραγματοποιήσει ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Οικονομίας & Καταπολέμησης Κουνουπιών κ. Σ. Παπαδόπουλος.
Στην εκδήλωση έχουν κληθεί όλοι οι φορείς που εκπροσωπούν τους γεωργούς και κτηνοτρόφους της ΠΕ Καβάλας (ΕΑΣ, Συνεταιρισμοί, Αγρ. Σύλλογοι, Ο.Π.). Πέρα από αυτό απευθύνεται, δια του παρόντος, ανοικτή πρόσκληση σε όσους επιθυμούν και ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν την συγκεκριμένη εκδήλωση.                                                                                              Π.Ε. ΚΑΒΑΛΑΣ


πηγη:www.paseges.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.