Αποστραγγιστικά έργα 908.000 ευρώ στα Τενάγη Φιλίππων

26.03.2015 


Έργα συνολικού προϋπολογισμού 908.000 ευρώ δρομολόγησε η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης για την αντιμετώπιση και τον περιορισμό του φαινομένου των πλημμυρών στις καλλιεργούμενες εκτάσεις στα Τενάγη Φιλίππων.
Στο πρώτο εκ των έργων, προϋπολογισμού 460.000 ευρώ, έχει ήδη εγκατασταθεί εργολάβος και σύμφωνα με ανακοίνωση της Περιφέρειας οι πρώτες ενδείξεις για τις εργασίες απορροής είναι ιδιαίτερα ικανοποιητικές.
Αποστραγγιστικά έργα 908.000 ευρώ στα Τενάγη Φιλίππων

«Το πρόβλημα των Τεναγών χρονολογείται από απωτάτων χρόνων και έχει επιδεινωθεί. Έχουν επιχειρηθεί διάφορες λύσεις κατά καιρούς ενώ έχουν δημοσιοποιηθεί διάφορα σενάρια για την επίλυση των προβλημάτων στην περιοχή.

Η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης σε πρώτη φάση, σε μια απολύτως ρεαλιστική προσέγγιση, διαθέτει τα περισσότερα χρήματα που έχουν διατεθεί εδώ και πολλά χρόνια για την εκτόνωση και τη βελτίωση της κατάστασης. Προσπαθούμε να βρούμε την καλύτερη δυνατή και υλοποιήσιμη λύση λαμβάνοντας υπόψη την όλη κατάσταση» δήλωσε ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης Γιώργος Παυλίδης.

πηγη:www.paseges.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.