ΟΠΕΚΕΠΕ: Πληρωμή για την συνδεδεμένη ενίσχυση βαμβακιού

 11/03/2015

Ο ΟΠΕΚΕΠΕ έχει αποστείλει στην Τράπεζα Πειραιώς τις λίστες με τους δικαιούχους ώστε να γίνει η πληρωμή της συνδεδεμένης ενίσχυση για το βαμβάκι Η πληρωμή της συνδεδεμένης ενίσχυσης βαμβακιού απο τον ΟΠΕΚΕΠΕ αφορά περίπου 45.000 δικαιούχους
Η πληρωμή απο τον ΟΠΕΚΕΠΕ θα φτάνει τα 178 εκατ. ευρώ, σύμφωνα με στοιχεία του αρμόδιου οργανισμού του ΥΠΑΑΤ, επί συνόλου διαθεσίμων 186 εκατ. ευρώ, ενώ το ποσό που έλαβαν οι αγρότες αγγίζει τα 69 ευρώ ανα στρέμμα. Παραγωγοί που δεν πληρώθηκαν βρίσκονται, κυρίως, σε περιοχές της Μακεδονίας και της Θράκης (Ξάνθη, Ορεστιάδα κ.λπ), με την καθυστέρηση να οφείλεται κυρίως στο θέμα του πλαφόν (αν το έπιασαν ή όχι) σε συνάρτηση, πάντα, με τις μεγάλες ζημιές και την αναμενόμενη κάλυψη από τον ΕΛΓΑ, ο οποίος το επόμενο διάστημα θα ολοκληρώσει τις ενέργειές του επί του θέματος.

πηγη:www.dikaiologitika.gr


ΟΠΕΚΕΠΕ: Πληρωμή για την συνδεδεμένη ενίσχυση βαμβακιού ΟΠΕΚΕΠΕ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΒΑΜΒΑΚΙ 11/03/2015 - 13:25 Αξιολόγηση:4 1 2 3 4 5 (9 ψήφοι) Ο ΟΠΕΚΕΠΕ πληρώνει την συνδεδεμένη ενίσχυση βαμβακιού (ΑΠΕ/ΜΠΕ) Ο ΟΠΕΚΕΠΕ πληρώνει την συνδεδεμένη ενίσχυση βαμβακιού (ΑΠΕ/ΜΠΕ) ΟΠΕΚΕΠΕ: Πληρωμή για την συνδεδεμένη ενίσχυση βαμβακιού Ο ΟΠΕΚΕΠΕ έχει αποστείλει στην Τράπεζα Πειραιώς τις λίστες με τους δικαιούχους ώστε να γίνει η πληρωμή της συνδεδεμένης ενίσχυση για το βαμβάκι Η πληρωμή της συνδεδεμένης ενίσχυσης βαμβακιού απο τον ΟΠΕΚΕΠΕ αφορά περίπου 45.000 δικαιούχους Η πληρωμή απο τον ΟΠΕΚΕΠΕ θα φτάνει τα 178 εκατ. ευρώ, σύμφωνα με στοιχεία του αρμόδιου οργανισμού του ΥΠΑΑΤ, επί συνόλου διαθεσίμων 186 εκατ. ευρώ, ενώ το ποσό που έλαβαν οι αγρότες αγγίζει τα 69 ευρώ ανα στρέμμα. Παραγωγοί που δεν πληρώθηκαν βρίσκονται, κυρίως, σε περιοχές της Μακεδονίας και της Θράκης (Ξάνθη, Ορεστιάδα κ.λπ), με την καθυστέρηση να οφείλεται κυρίως στο θέμα του πλαφόν (αν το έπιασαν ή όχι) σε συνάρτηση, πάντα, με τις μεγάλες ζημιές και την αναμενόμενη κάλυψη από τον ΕΛΓΑ, ο οποίος το επόμενο διάστημα θα ολοκληρώσει τις ενέργειές του επί του θέματος.

www.dikaiologitika.gr