Δύο έτη η ισχύς των μελισσοκομικών βιβλιαρίων

 30/03/2015

Γιαννακοπούλου Φανή
Αίτηση για θεώρηση μελισσοκομικών βιβλιαρίων πριν την κατάθεση δικαιολογητικών για το πρόγραμμα.
Να υποβάλλουν αίτηση για τη θεώρηση των μελισσοκομικών τους βιβλιαρίων, καλεί τους μελισσοκόμους της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς, με ανακοίνωσή του το Τμήμα Φυτικής και Ζωικής Παραγωγής, αφού όπως επισημαίνεται, η ισχύς των βιβλιαρίων είναι για 2 έτη (από την τελευταία θεώρηση και όχι από την τελευταία μεταβολή λόγω μεταβίβασης).

Η υποβολή της  αίτησης πρέπει να γίνει στην Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής στο τμήμα Φυτικής και Ζωικής Παραγωγής της ΠΕ Κιλκίς ή στα κατά τόπους  Γραφεία της υπηρεσίας μας, ενώ ακολουθεί επιτόπιος έλεγχος από τον αρμόδιο υπάλληλο όπου ελέγχεται και βεβαιώνεται ο αριθμός των μελισσοσμηνών καθώς και η ύπαρξη σήμανσης.

Σημειώνεται επίσης ότι η κατάθεση των δικαιολογητικών για την ένταξη στα προγράμματα μελισσοκομίας γίνεται στο Κέντρο Μελισσοκομίας στη Θέρμη Θεσσαλονίκης μέχρι τις 30 Απριλίου 2015.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στους  παρακάτω γεωπόνους: κ Τριαρίδης Στάθης (τηλ.2341350152, Φαξ 2341079711), κ Σιάλδας Τρύφωνας (τηλ & φαξ 2343041787-Γρ Γουμένισσας), κα Γρηγοριάδου Αλεξάνδρα (τηλ & 2343023923-Γρ Πολυκάστρου)
 
πηγη:www.agronews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.