Άμεσα οι ενισχύσεις στους βαμβακοπαραγωγούς, σύμφωνα με το υπ. ΠΑΠΕΝ

16.03.2015 


Άμεσα οι ενισχύσεις στους βαμβακοπαραγωγούς, σύμφωνα με το υπ. ΠΑΠΕΝΤάχιστα πρόκειται να εισπράξουν οι βαμβακοπαραγωγοί τις ενισχύσεις τους, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Παραγωγικής Ανασυγκρότησης (ΥΠΑΠΕΝ), η οποία εκδόθηκε ως απάντηση στο ΠΑΣΟΚ.
To υπουργείο αναφέρει ότι «τη μόνη πολιτική που γνωρίζει άριστα το ΠΑΣΟΚ, όταν δεν λεηλατεί τα λαϊκά εισοδήματα, είναι να φοβίζει, να κινδυνολογεί και να τρομοκρατεί τον λαό».

Όπως αναφέρει, για τους βαμβακοπαραγωγούς δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα να εισπράξουν τάχιστα και κανονικά τις ενισχύσεις τους. «Το πρόβλημα το έχει το ΠΑΣΟΚ που έσπειρε την πενία στον αγροτικό κόσμο και τώρα πάνω στην πενία "τέχνας κατεργάζεται"», συμπληρώνει.

Σημειώνεται ότι στην ανακοίνωσή του το ΠΑΣΟΚ ανάφερε μεταξύ των άλλων ότι «51.000 βαμβακοπαραγωγοί ειδοποιήθηκαν την περασμένη Πέμπτη από τον ΟΠΕΚΕΠΕ ότι θα πληρωθούν την ειδική ενίσχυση βάμβακος (πάνω από 150 εκατ. ευρώ) αλλά στα ΑΤΜ δε βρήκαν ούτε σεντς».
Σύμφωνα με το Κίνημα, η μοναδική αιτία είναι «η υφαρπαγή των χρημάτων του ΟΠΕΚΕΠΕ από την κυβέρνηση για άλλους σκοπούς και υποχρεώσεις».

πηγη:www.paseges.gr