Την ερχόμενη εβδομάδα τελικά η εξισωτική για υπόλοιπα του 2014

 23/9/2016


Τελικά οι κτηνοτρόφοι θα πρέπει να κάνουν περισσότερη υπομονή για να δουν στους λογαριασμούς τους τα χρήματα της εξισωτικής που αφορά υπόλοιπα του 2014, παρά τις πληροφορίες από τον Οργανισμό Πληρωμών ότι το θέμα ήταν διαδικαστικό και η διευθέτησή του θα γινόταν έως την Πέμπτη.
Να σημειωθεί ότι αρχικά η πληρωμή της εξισωτική του 2014 ήταν να πραγματοποιηθεί στις αρχές της εβδομάδας που διανύουμε, ενώ στη συνέχεια πήγε για χθες, ημέρα Πέμπτη για να μετατεθεί εκ νέου για την ερχόμενη εβδομάδα.
Μάλιστα, η εν λόγω πληρωμή δεν συμπεριλήφθηκε στις καταστάσεις με τις πληρωμές που πραγματοποίησε έως της 16/9 ο ΟΠΕΚΕΠΕ.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του ΑγροΤύπου, πριν την πραγματοποίηση της πληρωμής θα πρέπει να εκδοθεί σχετική απόφαση που θα αναφέρει το ακριβές ύψος της πληρωμής η οποία υπολογίζεται σε περίπου 9 εκατ. ευρώ.
Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα πληρωμών του ΟΠΕΚΕΠΕ μια συμπληρωματική πληρωμή εξισωτικής για υπόλοιπα του 2015 αναμένεται τον Νοέμβριο ενώ στα μέσα Οκτωβρίου αναμένεται να πραγματοποιηθούν πληρωμές για υπόλοιπα κτηνοτροφικών συνδεδεμένων του 2015 μαζί με υπόλοιπα βασικής και πρασινίσματος 2015.

πηγη:www.agrotypos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.