Tρεις ημέρες περιθώριο έχουν οι φορείς που θέλουν να πιστοποιηθούν για το ΟΣΔΕ 2015

2/2/2015

Tρεις ημέρες περιθώριο έχουν οι φορείς που θέλουν να πιστοποιηθούν για το ΟΣΔΕ 2015 Μέσα σε 3 μόλις ημέρες (από σήμερα 2 μέχρι τις 4 Φεβρουαρίου) θα πρέπει να υποβάλουν αιτήσεις ενδιαφέροντος για το ΟΣΔΕ 2015 οι φορείς που θέλουν να πιστοποιηθούν.
Σύμφωνα με όσα αναφέρει σχετική εγκύκλιο του ΟΠΕΚΕΠΕ οι αιτήσεις θα γίνονται ηλεκτρονικά. Η πιστοποίηση των Φορέων Α' και Β' Βαθμού θα πραγματοποιηθεί σε δύο στάδια . Στο πρώτο στάδιο, θα αξιολογηθεί το επιχειρησιακό σχέδιο των φορέων, και στο δεύτερο στάδιο, θα αξιολογηθεί η επιχειρησιακή τους ικανότητα να φέρουν εις πέρας το έργο συλλογής και αποσφαλμάτωσης των αιτήσεων των δικαιούχων.
Οι Φορείς Α' και Β' Βαθμού που θα ικανοποιήσουν τα κριτήρια αξιολόγησης του πρώτου σταδίου, θα κριθούν σε δεύτερο καταληκτικό στάδιο στα εξής:
  1. Απάντηση ερωτηματολογίου από τον υπεύθυνο έργου του Υποψήφιου Φορέα ή από εξουσιοδοτημένο εκπρόσωπο αυτού, που θα αφορά τη αίτηση και τη νέα Κ.Α.Π.. Τα ερωτηματολόγια θα απαντηθούν στις εγκαταστάσεις του ΟΠΕΚΕΠΕ σε χρόνο που θα οριστεί από τον ΟΠΕΚΕΠΕ.
  2. Παράδοση φορολογικής ενημερότητας, ασφαλιστικής ενημερότητας, Υπεύθυνης Δήλωσης και για την περίπτωση των Β ’βάθμιων Φορέων Σύμβασης Συνεργασίας με τον Φορέα Συντονισμού.
  3. Προσκόμιση εξουσιοδοτήσεων της ενυπόγραφης κατάστασης. Ο εξουσιοδοτήσεις θα αποτελούν έγγραφα βεβαίας χρονολογίας δεδομένου ότι θα πρέπει να είναι θεωρημένες για το γνήσιο της υπογραφής.
Δείτε εδώ αναλυτικά την εγκύκλιο του ΟΠΕΚΕΠΕ

πηγη:www.agrotypos.gr