Στις τράπεζες οι επιδοτήσεις της ενιαίας ενίσχυσης του ΟΠΕΚΕΠΕ

23-12-2014

Ο ΟΠΕΚΕΠΕ ανακοίνωσε πριν από λίγο ότι μετά την πραγματοποίηση των απαραίτητων νόμιμων ελέγχων που προηγήθηκαν της πληρωμής σύμφωνα με την κοινοτική νομοθεσία ολοκλήρωσε με επιτυχία και χωρίς καθυστέρηση την εκκαθάριση της Ενιαίας Ενίσχυσης έτους 2014, ποσού 928.520.274,14


Το σχετικό αρχείο πληρωμής του ΟΠΕΚΕΠΕ έχει ήδη αποσταλεί στην Τράπεζα η οποία  αυθημερόν (23-12-2014) και μετά το μεσημέρι θα πιστώσει στους λογαριασμούς των δικαιούχων τα χρήματά τους.
Το σύνολο των δικαιούχων των αγροτών και κτηνοτρόφων για όλη την επικράτεια είναι 648.280.  Το συνολικό ποσό πληρωμής της ΑΕΕ 2014, (Α΄ και Β΄ δόση) ανέρχεται σε 1.821.106.232,92 δις ευρώ.
Η πληρωμή κάλυψε το 94% για δε ειδικά  τους κτηνοτρόφους το 95% του ποσού.
Ο ΟΠΕΚΕΠΕ πριν από λίγα λεπτά άνοιξε το σύστημα για τον έλεγχο με το ΑΦΜ για την πληρωμή των επιδοτήσεων απο την ενιαία ενίσχυση 2014 και την εξόφληση της και με αυτό τον τρόπο οι δικαιούχοι μπορούν να δουν τη πληρωμή που θα γίνει εντός της ημέρας.
Πως θα δείτε με το ΑΦΜ και το ΑΜΚΑ ή τους τελευταίους αριθμούς της ταυτότητας σας την πληρωμή του ΟΠΕΚΕΠΕ
Αφού συμπληρώσουν οι ενδιαφερόμενοι τα απαραίτητα στοιχεία στην ειδική εφαρμογή του ΟΠΕΚΕΠΕ που φαίνεται στην παρακάτω φωτογραφία, μπορούν να ελέγξουν τα ποσά που τους καταβλήθηκαν αλλά και εαν υπάρχει κάποιο πρόβλημα στην αίτηση ΟΣΔΕ που έχουν υποβάλλει
opekepe-agrotes
μπείτε εδώ στην εφαρμογή για να συμπληρώσετε την φόρμα


πηγη:www.dikaiologitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.